Pengumuman:

Terima kasih kerana sudi jenguk blog Kyrul ini. Sempena tahun baru ini, Kyrul ingin mencari sesiapa yang sudi joint-venture untuk menyanyikan lagu-lagu ciptaan Kyrul yang baru dan yang lama. Sesiapa yang berminat boleh tinggalkan mesej anda di Facebook. Klik sahaja fan box dibawah. Tidak sabar Kyrul untuk berkerjasama dengan anda. TQ

Sila Undi Lagu Kyrul Di OhMediaFM

>> Monday, November 7, 2011

Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya Aidiladha.

Lagu Kyrul telah tercalon dalam carta OH LAGU KITA anjuran stesen radio online OHMEDIA FM. Lagu yang tercalon adalah Ingin Kau Tahu, Pencarianku, Hitam Warna Cintaku dan Sampai Maut Menjemputku. Kalau korang nak dengar lagu-lagu tersebut, bleh dengar kat bawah entri ini.


Seandainya korang suke lagu-lagu ciptaan Kyrul, sila berikan undian anda kepada Kyrul. Diharap lagu Kyrul dapat masuk carta "OH LAGU KITA". Klik SINI untuk mengundi.

Kyrul ingin mengucapkan terima kasih bagi sesiapa ynag membuat undian. Dan terima kasih kerana sudi mendengar lagu-lagu ciptaan Kyrul.

==
1) Ingin Kau Tahu


2) Pencarianku


3) Hitam Warna Cintaku


4) Sampai maut Menjemputku


===
Lagu baru akan dimuat-naik pada minggu ini. Sila nantikannya.0 comments:

Info Blog

Blog ini merupakan blog rasmi Kyrul atau dikenali dulu sebagai Kruleznickzam di mana setiap lagu baru, aktiviti, luahan, perkongsian maklumat akan di pamerkan di sini. Kekerapan post adalah mengikut masa terluang penulis. Sila promosikan blog ini kepada rakan-rakan anda, agar mereka juga boleh mendengar lagu ciptaan penulis.Ingin mendapat informasi terbaru tentang penulis? Sila add penulis di Facebook. TQ

Kyrul's Fan Box

  © KrulezNickzam 2008-2012.
Dilarang mengunakan lagu-lagu ciptaan Kyrul (atau dulu dikenali dengan nama Kruleznickzam) secara komersial tanpa keizinan pemilik.

Back to TOP