Pengumuman:

Terima kasih kerana sudi jenguk blog Kyrul ini. Sempena tahun baru ini, Kyrul ingin mencari sesiapa yang sudi joint-venture untuk menyanyikan lagu-lagu ciptaan Kyrul yang baru dan yang lama. Sesiapa yang berminat boleh tinggalkan mesej anda di Facebook. Klik sahaja fan box dibawah. Tidak sabar Kyrul untuk berkerjasama dengan anda. TQ

Azura (Raw Version)

>> Friday, December 18, 2009

Lagu nie dicipta semasa cuti sem time matrik UIA beberapa tahun lepas dan merupakan lagu pertama yang aku record dan dishare.. Tajuk Azura diperolehi sempena nama kawan online kat Multiply dulu.. Time tu melodi lagu nie mmg dah ada, cuma tak dapat fikirkan lirik aper yang patut digubah.. dan ilham itu tiba datang semasa berborak2 ngan member lama aku tu.. So, aku ambik jer nama die sebagai tajuk lagu.. Anyway, lagu nie berkisahkan cinta seorng lelaki terhadap gadis bernama Azura.. Tema yang simple jer.. Arap2 korang suke.. :)





Lirik:

Tak mampu lagi untuk
ku terusan begini
perasaan yg tak bisa mampu kusembunyi
Seharusnya kau menyedari hatiku ini
betapa ku menyintai dirimu..

oh kasih..
kuingin slalu disisi
menemani harimu...
suka dan duka tetap kan bersama
kukan slalu menyintai
sepenuhnya hatiku...
sanggup berkorban demi cintamu

[korus]
tak usah kau ragui lagi
cintaku yang suci
kan kekal abadi..
ku tak ingin walau sedetik pun
masa kan berlalu
tanpamu kurindu..

azura..



p/s: Bunyi yang macam helicopter tu sebenarnya bunyi kipas bilik aku yang rosak dulu.. hehe.. mcm lagu dalam filem perang plak.. haha..



0 comments:

Info Blog

Blog ini merupakan blog rasmi Kyrul atau dikenali dulu sebagai Kruleznickzam di mana setiap lagu baru, aktiviti, luahan, perkongsian maklumat akan di pamerkan di sini. Kekerapan post adalah mengikut masa terluang penulis. Sila promosikan blog ini kepada rakan-rakan anda, agar mereka juga boleh mendengar lagu ciptaan penulis.



Ingin mendapat informasi terbaru tentang penulis? Sila add penulis di Facebook. TQ

Kyrul's Fan Box

  © KrulezNickzam 2008-2012.
Dilarang mengunakan lagu-lagu ciptaan Kyrul (atau dulu dikenali dengan nama Kruleznickzam) secara komersial tanpa keizinan pemilik.

Back to TOP