Pengumuman:

Terima kasih kerana sudi jenguk blog Kyrul ini. Sempena tahun baru ini, Kyrul ingin mencari sesiapa yang sudi joint-venture untuk menyanyikan lagu-lagu ciptaan Kyrul yang baru dan yang lama. Sesiapa yang berminat boleh tinggalkan mesej anda di Facebook. Klik sahaja fan box dibawah. Tidak sabar Kyrul untuk berkerjasama dengan anda. TQ

Pencarian Bermula

>> Saturday, March 27, 2010

Beberapa tahun lepas, krulez da berbincang dgn beberapa org untuk menubuhkan band indie. Namun pada masa itu, krulez belom bersedia malah perbagai masalah peribadi dan keluarga menghalang krulez untuk memberi 100% perhatian kepada band tersebut. Akhirnya krulez menarik diri. Sedeh.

Namun sekarang rasanya masanya telah tiba untuk krulez mencari member-member yang seminat dengan krulez. Sesiapa yang berminat tidak kira sama ada amatur mahupun berpengalaman boleh join. Krulez sendiri tidaklah mahir. Namun kita boleh belajar sesama sendiri.

Krulez perlukan:
Vox:
Lead Guitar:
Drummer:
Bassist:

p/s: sila dgrkan lagu-lagu ciptaan Krulez untuk mendapat idea mengenai konsep band.0 comments:

Info Blog

Blog ini merupakan blog rasmi Kyrul atau dikenali dulu sebagai Kruleznickzam di mana setiap lagu baru, aktiviti, luahan, perkongsian maklumat akan di pamerkan di sini. Kekerapan post adalah mengikut masa terluang penulis. Sila promosikan blog ini kepada rakan-rakan anda, agar mereka juga boleh mendengar lagu ciptaan penulis.Ingin mendapat informasi terbaru tentang penulis? Sila add penulis di Facebook. TQ

Kyrul's Fan Box

  © KrulezNickzam 2008-2012.
Dilarang mengunakan lagu-lagu ciptaan Kyrul (atau dulu dikenali dengan nama Kruleznickzam) secara komersial tanpa keizinan pemilik.

Back to TOP